Machiaj şi Coafură în stilul „Gossip Girl”

Cu ocazia începerii noului sezon al mult iubitului serial „Gossip Girl”, am hotărât să vă prezint câteva imagini cu coafuri şi machiaje ale celor mai importante personaje din el. Pentru cei care nu cunosc, „Gossip Girl” este un serial despre viaţa de elită a unor familii din Manhhaten. Serena van der Woodsen (Blake Lively) şi Blair Waldorf (Leighton Meester) sunt personajele care în fiecare episod au o apariţie senzaţională, determinată de vestimentaţie, machiaj şi coafură în ansamblu.

Machiaj şi Coafură – Serena van der Woodsen

Serena van der Woodsen este o persoană extrem de populară care reuşeşte să se manifeste prin coafuri şi machiaje deosebit de simple şi în acelaşi timp extrem de elegante şi remarcabile. Părul său lung şi blond este supus mai multor modele de coafuri ca: bucle lejere, împletituri de diferite tipuri, ponytails, par drept, etc. Machiajul vedetei este reprezentat de obicei de farduri de culoare gri, maro, sau cafeniu, combinate cu ruj roz-pal, rareori roşu aprins. Frumuseţea s-a este accentuată de tenul bronzat şi neexagerarea cu cosmetica.


Machiaj şi Coafură – Blair Waldorf

Blair Waldorf se deosebeşte prin rafinament şi eleganţă în orice detaliu ce tine de look-ul său. Frumoasa brunetă este probabil posesoarea celor mai multe accesorii de păr. Ochii căprui sunt accentuaţi adesea de eyeliner şi farduri pastelate, buzele de luciu roz sau cafeniu deschis. Părul brunet în cele mai multe cazuri este aranjat în bucle lejere combinate cu diverse pălării, berete, bentiţe, agrafe colorate, mai rar împletituri şi ponytails.

Voi ce părere aveţi despre look-ul acestor două vedete? Care vă place mai tare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *