Cele mai reuşite machiaje ale vedetelor autohtone

Vedetele sunt cele mai bune exemple de machiaje care, mai mult sau mai puțin, le pun în evidență adevăratele trăsături. Unele vedete optează pentru machiaje mai îndrăznețe, extravagante, în timp ce altele preferă machiaje fine și naturale.

Vedetele autohtone concep frumusețea ca o calitate obligatorie de nota zece, de aceea orice apariție în public trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Mereu aranjate, machiate, cu zâmbet frumos și bună dispoziție interpretele autohtone ne uimesc prin originalitate, farmec și frumusețe.

Mai jos găsiți o galerie foto cu vedetele autohtone machiate mai strident sau mai natural, exotic sau tradițional.

Olia Tira

Olia Tira – vedeta fără frică, care nu încetează să experimenteze și să-și pună în evidență trăsăturile prin diverse machiaje.

Natalia Barbu

Natalia Barbu – o apariție caldă, machiaje fine și naturale, chiar și cele îndrăznețe îi păstrează șarmul și frumusețea.

Adriana Ochişanu

Adriana Ochișanu – un exemplu combinat între tradițional şi modern, care în orice postură își păstrează farmecul unei femei convinse şi cu atitudine.

Natalia Gordienko

Natalia Gordienko – mai recent Natalie Toma, este o combinație perfectă între frumusețea naturală și machiajele alese.

Nelly Ciobanu

Nelly Ciobanu – un exemplu potrivit pentru machiajul retro, care îi pune în valoarea nu doar frumusețea fizică, ci și calitățile unei femei puternice și pozitive.

Acesta nu este un top sau o clasificare, este o simplă prezentare a celor mai reusite machiaje cu care vedetele autohtone uimesc publicul. Așteptăm comentariile și părerile voastre referitor la machiajele vedetelor.

Nu uitați, orice femeie este frumoasă, important este să știe să-și pună în evidență frumusețea!

Autor: Adelina Sochircă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *