Machiaj de mireasă. Pas cu Pas

Pentru unele femei ziua nunţii este cea mai importantă zi din viaţa sa. E ziua în care doreşti să fie totul perfect, să arăţi cât mai frumoasă, strălucitoare, seducătoare şi în acelaşi timp inocentă. Cu siguranţă nu e ziua în care trebuie să experimentezi cu machiajul şi coafura, ba din contra, totul trebuie să fie bine pregătit din timp.

Astăzi, machiaj.md în colaborare cu make-up artistul Natalia Barbalat, vă va prezenta un model de machiaj de mireasă. S-a ales un machiaj cu totul special, cu nuanţe de roz, în care s-a îmbinat două elemente feminine: gingăşie şi senzualitate.

Important ce trebuie să ştiţi este că machiajul se face ţinând cont de dorinţa miresei şi de trăsăturile feţei. Dat fiind faptul că machiajul trebuie să reziste o zi întreagă, optaţi pentru produse cât mai profesionale care asigură rezistenţa. Vă îndemnăm să priviţi în pozele de mai jos cum s-a realizat acest splendid machiaj pas cu pas.

Pasul 1: Demachierea feţei

Este o etapă simplă şi importantă în acelaşi timp. Se demachiază faţa cu ajutorul unui lăptişor şi/sau loţiune tonică, acesta se realizează pentru a hidrata tenul înainte de machiaj.

Pasul 2: Aplicarea bazei pentru faţă

Se aplică pe pielea curată baza pentru machiaj pentru ai garanta o rezistenţă mai îndelungată.

Pasul 3: Aplicarea fondului de ten

Înaintea aplicării fondului de ten în nuanţa potrivită, se aplică după necesitate concealerul, pentru a ascunde micile riduri din jurul ochilor. Pentru a camufla cearcanele se mai aplică şi un corector special pentru zona ochilor.

Pasul 4: Aplicare pudrei

Se alege pudra de acelaşi ton ca şi fondul de ten. Scopul ei este de a oferi pielii un aspect mat şi rezistentă mai îndelungată.

Pasul 5: Aplicarea fardului de pleoape

Se începe aplicarea fardului cu cea mai deschisă nuanţă de roz din interiorul ochiului şi zona de sub sprâncene. Apoi se continuă cu o nuanţă de roz un pic mai închisă, şi se finisează cu roz mai pronunţat în partea exterioară a pleoapei. Şi, cel mai complicat moment din acest machiaj de mireasă, este trasarea liniilor laterale. Pentru aceasta s-a folosit un creion maro şi o pensulă pentru retuşare. Important este ca liniile să fie simetrice ambelor pleoape, şi să fie trasate în dependenţă de forma ochilor. După ce sunt finisate liniile se aplică un fard de pleoape de culoare bordo şi se retuşează foarte atent.

Pasul 6: Aplicarea fardului cu sclipici

Pasul 7: Aplicarea eyeliner-ului

Ţinând cont de faptul că e un machiaj pentru mireasă, conturul trebuie să fie foarte fin.

Pasul 8: Remodelarea sprâncenelor

Sprâncenele se piaptănă în direcţia creşterii lor iar mai apoi se fardează cu ajutorul creionului şi a fardurilor.

Pasul 9: Aplicarea rimelului

Rimelul se aplică atent, cu mişcări în zigzag, şi la dorinţă se poate de lipit gene de tip bandă pe întregul ochi sau doar la capete.

Pasul 10: Aplicarea blush-ului

Pasul 11: Aplicarea rujului

Şi iată rezultatul final:


Aşteptăm cu nerăbdare părerele voastre cu privire la acest machiaj de mireasă.

Articol realizat de redactorul machiaj.md
Machiaj oferit de Natalia Barbalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *