Schimbarea culorii ochilor. Cele mai moderne metode

Ochii reprezintă una dintre cele mai frumoase şi mai seducătoare părţi ale corpului uman. Frumuseţea ochilor feminini au stat la baza multor poezii de dragoste, romane celebre sau chiar războaie.

Dacă sunteţi o persoană satisfăcută de culoarea naturală a ochilor, nu aveţi decît să vă bucuraţi de ei şi să îi puneţi în valoare aşa cum ştiţi mai bine. Iar pentru acei care visează să-şi schimbe măcar cît de puţin culoarea ochilor, noi le propunem cîteva alternative moderne.

1. Laser

O puteţi face cu ajutorul laserului. Un doctor din SUA a descoperit o metodă revoluţionară de schimbare a culorii ochilor. În timp de 20 de secunde culoarea cafenie sau căpruie a ochilor se transformă pentru totdeauna în albastru. Aceasta se explică prin faptul că ochii de culoare cafenie conţin pigmenţi ale culorii albastre. Cu ajutorul laserului pigmenţii cafenii se dizolvă şi rămîn doar cei albaştri.

Dezavantaje:

  • este o metodă nouă şi nu se cunosc reacţiile adverse, dar deja 17% din americani sunt gata să o testeze;
  • procesul e ireversibil, adică nu vă puteţi schimba înapoi culoarea pe care aţi avut-o.

2. Implanturi

Puteţi încerca implanturile. În multe ţări se practică operaţii de schimbare a culorii ochilor cu ajutorul unor mici discuri de silicon care se implantează pe irisul ochiului.

Dezavantaje:

  • aceste proceduri pot duce la probleme oculare grave;
  • este destul de scumpă, costă aproximativ 8000 de dolari.

3. Lentile de contact

Optaţi pentru lentile de contact colorate. Pentru aceasta consultaţi-vă cu un specialist pentru a vă asigura că lentile pe care le-aţi ales nu vă vor cauza probleme. Cu ajutorul lentilelor colorate vă puteţi intensifica culoarea ochilor sau să o schimbaţi complet, aceasta e posibil datorită lentilelor opace. Lentilele opace se găsesc în culori albastre, verzi, cafenii sau surii.

Dezavantaje:

  • se pot cauza unele infecţii ochilor, în cazul în care lentilele nu se păstrează corect sau nu se respectă igiena personală;
  • nu este o alternativă permanentă.

Încercaţi următoarele trucuri care nu prevăd dezavantaje.

Culoarea ochilor verzi sau căprui se poate schimba radical datorită culorii hainelor pe care le purtaţi. Faceţi o tură prin garderobă şi vă veţi convinge şi singuri cum se schimbă culoarea ochilor odată ce schimbaţi culoarea hainei.
Atît machiajul ochilor cît şi machiajul feţei poate modifica sau intensifica culoarea ochilor. Pentru a intensifica culoarea naturală combinaţi ochii căprui cu nuanţe de verde sau maro ale fardurilor, ochii verzi cu nuanţe verde, maro, violet; iar ochii albaştri cu albastru sau violet.

Nu uitaţi că frumuseţea fără sănătate nu-şi are rostul, consultaţi un specialist înainte de a lua o decizie!

Scris de Svetlana C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *