Coafurile vedetelor pe parcursul carierei lor

Părul constituie un accesoriu important pentru orice persoană. Frizura, culoarea şi modul de a aranja părul este o prelungire a propriei personalităţi. În diferite perioade ale vieţii ne găsim cîte o coafură diferită care “spune” totul despre noi. La fel o fac şi celebrităţile mondiale, îşi schimbă coafurile conform perioadei prin care trec.

Paris Hilton

Paris Hilton, model, actriţă, cântăreaţă. Blonda care rămâne fidelă culorii şi experimentează doar cu lungimea şi aranjarea părului. Paris nu a scăpat nici o tendinţă în materie de coafuri şi a încercat toate trendurile din ultimele sezoane:
bucle lejere, cozi împletite, coafuri retro.

Rihanna

Rihanna, cântăreaţa care a provocat un boom cu frizura sa pe care a încercat-o aproape o pătrime din femeile planetei, şi de fiecare dată când face ceva nou cu părul său, aceasta devine un hit. Culorile pe care le-a încercat Rihanna sunt cele mai variate şi trec de la o extremă la alta, acelaşi lucru se întâmplă şi cu lungimea părului său.

Beyonce

Beyonce, frumoasa pop divă care nu experimentează cu lungimea, preferă părul lung sau de lungime medie. Cântăreaţa variază cu nuanţele de cafeniu şi blond, în schimb nu ezită să îşi aranjeze părul în diferite moduri.

Jessica Alba

Jessica Alba, actriţa care a cucerit Hollywoodul cu zâmbetul ei frumos. În diferite sondaje Jessica este în topul celor mai frumoase femei din lume. Pe parcursul carierei sale actriţa a schimbat culorile părului şi frizurile, şi de fiecare dată a făcut-o reuşit.

Halle Berry

Halle Berry, actriţa care cu greu şi-a tăiat părul său lung de dragul unui rol în film. Dar, odată ce s-a văzut cu părul scurt i-a plăcut atât de mult încât nu şi-a mai dorit să îl crească.

Christina Aguilera

Christina Aguilera, cu ceva timp în urmă sucea minţile a mii de bărbaţi, inclusiv cu ajutorul părului său blond şi bine aranjat. După ce a adăugat câteva kg în plus, a cam pierdut în reitingul celor mai frumoase femei din show biz, dar totuşi părul ei alb şi frumoasele bucle au rămas aceleaşi.

Tyra Banks

Tyra Banks, fotomodel cu renume mondial a încercat diferite frizuri şi culori, şi de fiecare dată arată ca o adevărată divă. Întotdeauna alege frizurile care se potrivesc persoanelor cu forma lunguiaţă a feţei, astfel reuşeşte să îşi ascundă defectul pe care crede ea că îl are, faţa lunguiaţă şi fruntea lată.

Autor: Svetlana C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *