Bretonul în 2012. Tendinţe şi idei

Un element simplu, dar care joacă un rol deosebit în aspectul unei femei, este bretonul. Aduce farmec unei coafuri, se modelează de la sezon la sezon, se inspiră din trecut și poate împlini dorința de schimbare. Iar cel mai important lucru este faptul că bretonul, permanent este în vogă, în dependență de formă, lungime sau aranjare.

În alegerea bretonului potrivit trebuie neapărat să ținem cont de forma feței, tipul de păr și chiar de personalitatea femeii, deoarece acesta nu trebuie să ascundă caracteristicile feței, ci să le pună în valoare și să înlăture anumite defecte. Dacă ești dispusă să îți schimbi coafura, iată care bretoane vor fi în top anul acesta.

Breton asimetric

În acest sezon, stiliștii ne propun pentru schimbarea aspectului, un breton asimetric, care va fi extrem de relevant. Este o variantă binevenită, deoarece acest tip de breton nu va ascunde forma perfectă a sprâncenelor, privirea jucăușă și, totodată, va conferi un farmec deosebit întregului aspect. Acesta poate fi purtat atât cu părul lung, cât și cu părul scurt. Un asemenea tip de breton este potrivit aproape tuturor, însă cel mai mare succes îl va avea o față ovală, uşor alungită, sau o formă rotundă. Bretonul asimetric aduce armonie în aspectul unei persoane.

Breton gros

Alături de bretonul asimetric, stiliștii ne oferă, ca alternativă, un breton gros. Clasic, acest tip de breton se menține pe poziție mai multe sezoane la rând. Dacă vă decideţi pentru un breton gros, în 2012, alegerea te așteaptă (drept sau curb, scurt sau lung). Lăsați-vă conduse de imaginaţie şi mâinile pricepute ale unui stilist. În plus, acest breton, arată foarte bine cu părul lung, aspectul fiind completat cu elemente de senzualitate și mister.

Bretonul rotund

Dacă nu dorești să-ți ascunzi ochii și sprâncenele expresive, atunci alegerea potrivită ar fi un breton rotund, care, totodată, pune în evidență și pomeții. Acest tip de breton este ideal pentru un aspect cu trăsături ascuțite și pentru forma lungă sau pătrată a feței.

Din numeroasele modele de breton care le propun specialiștii pentru topurile din 2012, cu siguranță că există modelul care ți se potrivește, important este să alegi corect și să te simți mulțumită de noul aspect!

Autor: Adelina Sochircă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *