5 lucruri pe care bărbaţii nu le observă la femei

Dacă ai o întâlnire cu iubitul tău şi realizezi că ţi-a apărut un coşuleţ pe bărbie sau ai uitat luciul de buze acasă, nu te panica, relaxează-te! Majoritate bărbaţilor nu observă unele detalii pe care noi femeile le considerăm foarte importante. Ei sunt mult mai receptivi la gesturile noastre, spre exemplu la un zâmbet cald, decât la rujul estompat de pe buze. Un studiu efectuat pe tema „Ce observă bărbaţii la femei” a obţinut următoarele rezultate:

1.Nu observă: dacă îţi schimbi culoarea sau desenul de pe unghii…
Observă: dacă îţi schimbi forma sau lungimea lor…
Bărbaţii percep, de obicei, schimbările tale de imagine care se răsfrâng asupra lor. Aşadar, dacă schimbi brusc lungimea unghiilor sau treci de la forma pătrată la cea ascuţită, el va simţi diferenţa atunci când îi vei atinge pielea sau când îi vei face câteva zgârieturi pe spate. Culoarea sau desenele de pe unghii nu îi vor atrage prea mult atenţia, nu o face intenţionat, doar că este concentrat pe alte aspecte ale tale…

2.Nu observă: dacă ai pielea lucioasă…
Observă: dacă ai pielea inflamată…
Un pic de ulei natural de pe faţă nu e tocmai cazul de care să te îngrijorezi, oricum e trecut cu vederea de către bărbaţi. Pielea iritată sau alergică e ceea ce îi va atrage atenţia, aceasta indică stresul din viaţa ta. Încearcă să te adresezi la un specialist sau machiază-te cu produse minerale şi hipoalergice.

3.Nu observă: dacă părul e puţin dezordonat…
Observă: dacă părul tău e într-o condiţie rea…

Da, e adevărat când ai părul perfect aranjat primeşti o atenţie suplimentară din partea lui, însă atunci când ai nişte fire de păr mai rebele şi mai dezordonate, el va fi mult mai deschis către tine. O coafură mai puţin perfectă te arată mai relaxată şi fără griji. În timp ce părul foarte uscat sau deteriorat îi va atrage cu siguranţă atenţia.

4.Nu observă: rădăcinile nevopsite...
Observă: o tunsoare majoră…

Dacă ai fost la salon şi ţi-au tăiat doi, trei centimetri din păr nu îţi face griji.
Bărbaţii de obicei acordă atenţie schimbărilor majore cum ar fi apariţia bretonului, sau o tunsoare radicală. De fiecare dată când faceţi asemenea schimbări îi puneţi pe gânduri, „Şi-a schimbat look-ul, oare nu vrea să mă schimbe şi pe mine?” Rădăcinile nevopsite nu înseamnă nimic pentru ei, nu este nici negativ, nici pozitiv.

5.Nu observă: dacă ai uitat să aplici luciu pe buze…
Observă: dacă aplici prea mult luciu pe buze…

Un strat gros de ruj sau luciu este un factor de descurajare pentru bărbaţi. Va ezita să te sărute, să te atingă, deoarece rujul se întinde pe piele, lasă urme pe haina lui. Iar tu la sigur vrei contrariul! Foloseşte culori mai pastelate la o întâlnire intimă, sau şterge uşor buzele cu un şerveţel după ce ai aplicat rujul.

Autor: Svetlana C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *