Show-prezentarea Estel Boutique Буржуа

Deşi extrem de rar, dar totuşi, spre fericirea tuturor celor interesaţi în ceea ce-i frumos a avut loc un eveniment de excepţie, o prezentare a Colecţiei de coafuri toamnă iarnă 2011-2012. Show-prezentarea sub denumirea Estel Boutique Буржуа, a fost organizată de cei mai renumiţi stilişti ai companiei Estel Professional. În cadrul acestui show au fost prezentate 20 modele de coafuri, dintre care 4 erau pentru bărbaţi. Renumiţii stilişti din St. Petresburg, au destăinuit publicului cât de fascinant poate fi stilul retro.

Colecţia Estel Boutique Буржуа este realizată în baza tehnicilor art-stiliştilor care include: tunsori pentru femei şi bărbaţi, tehnici de vopsire şi coafare a părului, precum şi tehnici de obţinere a coafurilor pentru părul lung.

Toate aceste stiluri sunt îmbibate cu farmecul şi chic-ul sfârşitul. sec IXX şi începutul sec. XX, care reprezintă armonia dintre frumuseţea feminină şi sexualitate.

Machiajul

La crearea stilului retro au lucrat cei mai iscusiţi make-up artişti din Republica Moldova. Machiajul în stilul retro a fost reprezentat de tenul palid – vânăt al modelelor combinat cu culorile vişiniu-bordo ale fardului de ochi. Buzele erau decorate cu ruj de culoare roşie şi bordo pronunţat, unele fiind fardate în formă de inimioară altele înfrumuseţate cu străluci în abundenţă.

Coafurile

În cadrul acestui show stiliştii de la compania Estel Professional, şi-au demonstrat maiestria pe scenă, creând coafuri dea dreptul impresionante în baza a 4 tendinţe, şi anume:
1. Retro-modernism Style;
2. Etno-Chic Style;
3. Glamour Style;
4. Elegance Style.Diversitatea coafurilor atât pentru păr lung cât şi pentru păr scurt, va deveni cu siguranţă o sursă de inspiraţie pentru stiliştii autohtoni.

Pentru doritorii de a viziona toate pozele de la acest minunat eveniment, accesaţi pagina noastră de pe facebook.com: http://www.facebook.com/machiaj.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *