Idei de coafuri pentru păr lung în 2012

La modă şi mereu în vogă, aşa s-ar caracteriza coafurile pentru părul lung. Cu toate că are nevoie de multă grijă, el rămâne a fi preferat de majoritatea femeilor. Părul lung îţi permite să realizezi diverse coafuri moderne şi freze.

Dacă îţi place să porţi păr lung, atunci alege o coafură care să te avantajeze şi să-ţi pună în valoare frumuseţea. O simplă tunsoare sau coafură poate să-ţi schimbe înfăţişarea în cel mai plăcut mod. Pentru aceasta este necesar să alegi modelul potrivit în funcţie de forma feţei tale.

Ondulat, drept, liber, cocuri sofisticate, cozi împletite, păr creponat , cu cărare pe mijloc sau într-o parte, părul lung îţi dă posibilitatea să fii altfel în fiecare zi.

Coafuri păr lung drept

Cea mai rapidă aranjare este desigur părul drept . Pentru a obţine o astfel de coafură este nevoie doar de a îndrepta părul cu placa, la dorinţă poate fi prins la o parte cu o agrafă.

Coafuri păr lung ondulat

Este genul de aranjare a părului care se poartă în orice moment şi la orice ocazie. Părul ondulat poate fi legat înapoi, purtat jumătate în sus sau în jos, într-un stil mai formal.

Coafuri păr lung cu bucle lejere

Buclele lejere sânt uşor de realizat şi nu necesită mult timp pentru efectuarea lor. Acest tip de coafură este foarte solicitat de femeile care sânt permanent pe fugă, dar şi de cele care caută o coafură distractivă.

Coafuri simple cu părul prins şi răsucit

Simplă şi neobişnuită. Prinde câteva şuviţe de păr într-o coadă răsucită şi coafura este gata.

Cozi simple şi cozi împletite pentru păr lung

Pentru o astfel de coafură vei face o coadă pe care să o împleteşti nu prea strâns. O împletitură executată bine te va face să te simţi specială.

Alege coafura potrivită pentru tine şi fii mereu la modă!

Autor: Larisa Birca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *