Ce culori de păr se poartă în 2012

Culoarea părului joacă un rol important atunci cînd vine vorba de o schimbare de look, căci ea are menirea de a accentua frumusețea părului, scoaterea în evidență a tenului și a trăsăturilor feței.
Noul an aduce culori de păr frumoase și atrăgătoare.
Tendințele 2012 în materie de culori de păr vă vor îmbunătăți starea de spirit datorită tonurilor bogate și vibrante. Astfel, pentru acest an, hair-stiliștii recomandă diverse tonuri de roșcat, castaniu, blond sau purpuriu, nuanțe ca roz sau lila, șuvițe groase în două culori, precum și șuvițe de diferite culori. Însă atunci cînd vă alegeți culoarea de păr trebuie să țineți cont nu doar de tendințe, ci și de nuanța tenului dumneavoastră, culoarea ochilor și de personalitatea dumneavoastră.

Factorul de care depinde alegerea culorii potrivite pentru păr este nuanța tenului caldă sau rece.

Persoanele cu tenul cald au tenul într-o nuanță aurie asemănătoare cu culoarea persicii sau au un ten mediu spre închis la culoare. Cele mai potrivite culori pentru persoanele din această categorie sunt brunul, șatenul sau castaniul cu un ton de caramel sau bronz.

Persoane cu tenul rece au de cele mai multe ori tenul într-o nuanță de roz. Aceste persoane pot opta pentru tonuri de blond cenușiu sau blond foarte deschis, șaten închis sau arămiu.

Cele mai populare tendințe în culori de păr în 2012

Nuanțe de șaten

Șatenul va fi cea mai populară culoare a anului 2012, căci se potrivește oricărei culoare de piele. Din gama largă de culori calde puteți alege de la ciocolatiu închis pînă la caramel deschis.

Nuanțe de blond

Blondul, preferat de multe dintre reprezentantele sexului frumos, rămîne în tendințe și în 2012. Cele mai populare nuanțe sunt blondul-cenușiu și blondul cu puternice reflexe de argintiu.

 

Nuanțe de roșcat

Anul acesta sunt în top diverse nuanțe de roșcat: roșcatul profund, roșul de Burgundia și de Bordeaux, roșcatul –cafeniu, roșcatul vișiniu. Această culoare este recomandată femeilor cu pistrui și celor cu tenul deschis.

Nuanțe de negru

Potrivit persoanelor cu tenul palid sau măsliniu, părul negru se păstrează în tendințe și în 2012.

 

În afară de aceste 4 tendințe, pe lista culorilor la mare preț în anul 2012 veți găsi culori neconvenționale și îndrăznețe, cum ar fi violetul, albastrul, roșul, verdele și nuanțele de gri.

Scris de Eugenia H.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *