Secretul machiajului pentru ochii verzi

Vraja și farmecul ochilor verzi nu se datorează miturilor din trecut, ci nuanțelor perfect combinate ale machiajului. Cel mai important pentru femeie este să cunoască tehnicile de machiaj și să asorteze reușit culorile pentru verdele din ochii ei. Aplicarea unor nuanțe nepotrivite pot distruge efectul natural al ochilor și chiar întregul machiaj. Tot ce trebuie să știi este ce culori să folosești și cum să le combini.

Potrivit specialiștilor, cele mai reușite combinații pentru nuanțarea ochilor verzi sunt tonurile calde de maro, auriu, verde. În dependență de ocazie, pentru un machiaj impecabil poți folosi, de asemenea, culorile violet, mov, liliachiu, bronz, kaki sau bej.

Dacă culoarea ochilor tăi este un verde închis, optează pentru culori mai deschise, și invers, dacă au o nuanță deschisă de verde-căprui, atunci alege culori mai închise. Pentru un machiaj perfect alegeți oricare dintre nuanțele menționate mai sus și evită tonurile de gri, alb sau albastru.

Fardul de ochi

Cea mai vizibilă componentă a unui machiaj este fără îndoială fardul. Culorile care se potrivesc de minune în acest sens sunt movul, violetul și variantele de maro. Totodată, luați aminte și asupra următorului fapt: nu se folosește aceeași culoare pentru fard și creion, aceste elemente trebuie combinate. Pentru iluminator selectează o culoare mai deschisă (violaceu) și după ce l-ai aplicat în mod egal pe arcadă folosește o nuanță mai închisă, de exemplu mov. Cu această îmbinare dintre violaceu și violet vei obține un efect puternic al ochilor verzi.

În cazul în care vă doriți un aspect mai dramatic, încercați să aplicați în colțul exterior și pe arcadă un verde închis sau kaki.
Dacă vă alegeți un machiaj multicolor, conturați interiorul pleoapelor inferioare cu verde sau gri, veți obține un efect de strălucire a ochilor, iar farmecul privirii este garantată.

Creionul

Importanța creionului (eyeliner) este deosebită deoarece pune în evidență machiajul mai ales în cazul ochilor verzi. Și de această dată selectarea culorilor este extrem de însemnată. Ochii verzi-căprui trebuie să fie combinați cu un auriu, gri închis, violet.
Pentru evitarea unor combinații mai puțin plăcute, încercați să nu folosiți o culoare care sa fie în contrast cu nuanța fardurilor. Creionul de ochi verde poate fi folosit numai în cazul în care doriți să obțineți un look mai dramatic sau optați pentru efectul Smokey Eyes.

Rimelul

Culorile ideale pentru rimelul folosit la un machiaj al ochilor verzi sunt maro închis și negru. Pentru a nu distruge farmecul evită la maxim culorile verde și albastru. Rimelul trebuie aplicat atent și uniform, iar în cazul în care ai nevoie folosește înainte de aceasta un ondulator pentru gene.

Ochii sunt o comoară estetică și o armă puternică cu care femeia este înzestrată. Folosiți la maxim această frumusețe și nu ezitați să-i puneți în lumină cu machiajul potrivit.

Autor: Adelina Sochircă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *